Zöldség- és gyümölcsfeldolgozó tanfolyam
OKJ száma: 31 541 12
Zöldség- és gyümölcsfeldolgozó tanfolyamunkra jelentkezzen most!
Tanfolyam típusa: OKJ-s szakképesítő
Engedélyszám: E-000526/2014/A033
A gyümölcsök és a zöldségek jelentős helyet foglalnak el az emberi táplálkozásban. Értékes anyagaik, kedvező étrendi hatásuk, tulajdonságaik indokolják állandó, rendszeres fogyasztásukat. A növényi nyersanyagok, így a gyümölcs- és zöldségfélék is, friss állapotban csak az év egy bizonyos részében állnak rendelkezésre. Az egész éven át történő egyenletes fogyasztást hivatottak biztosítani a különböző tartósítási eljárások. Ha érdekli, hogy hogyan is vehet ebben részt, szeretne zöldség valamint gyümölcstartósítással foglalkozni, akkor ajánljuk figyelmébe ezt a tanfolyamunkat.
A tartósítás segítségével megőrizhetők a nyersanyagok értékes anyagai, növelhető a fogyasztás időtartama, lehetővé válik a termékek romlásmentes tárolása, szállítása, értékesítése. Ezen túlmenően új, fogyasztásra nagyobb mértékben előkészített, magasabb feldolgozottságú élelmiszerek termelését vagy fogyasztásra közvetlenül alkalmas ételek előállítását is jelenti. A rendelkezésre álló tartósítási módszerek, eljárások között ősidők óta alkalmazott ( szárítás, sózás, savanyítás, erjesztés ) és a legújabb-kori kutatások alapján kifejlesztett módszerek (ionozáló sugárzás alkalmazása ) egyaránt találhatók.
Amennyiben kérdése merül fel, úgy munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére!
“IOSZIA” Duális Szakképzési és Felnőttképzési Intézmény Kft.
1066 Budapest, Teréz körút 12.
Nyitvatartás: Hétfő-Péntek: 8:00-16:30
Telefonszám: +36 (37) 301-649
Felnőttképzési tevékenységet igazoló engedélyszám: E-000526/2014
Élelmiszeripar szakmacsoport, Zöldség- és gyümölcsfeldolgozó OKJ Képzés
“IOSZIA” – For the People… – Felnőttképzés
Olcsó Zöldség- és gyümölcsfeldolgozó OKJ Képzés